ZOLDERAFWERKING

Functionele zolderafwerking volgens uw wens en budget

In vele woningen wordt de functie van een deftige, afgewerkte zolder niet optimaal of zelfs helemaal niet benut. Een functionele ruimte waar u oud speelgoed, gedateerde decoratie, oude cursussen en nog zoveel meer kunt stockeren, kunnen we nochtans allemaal wel gebruiken in onze woning.

ADC Construct doet meer dan enkel het afwerken van een ruimte die u kunt gebruiken als stockage. U kunt ook op ons rekenen voor het afwerken van een zolder die u wenst te gebruiken als extra ruimte om te leven, slapen, spelen of zelfs werken. Een zolder omtoveren tot een bureau, een speelkamer, een extra leefruimte of slaapkamer, is een klusje dat we bij ADC Construct in Brasschaat in een mum van tijd weten te klaren. Een feilloze afwerking van uw (ruwe) zolder zodat u snel kunt genieten van een afgewerkte ruimte die tot in de kleinste details in orde is, voor minder gaan onze vakmannen niet. Onze getrainde werklui en hun verwezenlijkingen stellen nooit teleur!  

Contact

Indien u nog bijkomende vragen heeft, meer informatie wenst te ontvangen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen via onze contactpagina. We kijken er alvast naar uit u te mogen bijstaan met onze kennis en expertise. Ook voor plafondswandenisolatiehet afwerken van inbouwkachels, akoestiekschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!