WANDEN

Plaatsen van gyprocwanden

ADC Construct is een echte vakman die op een snelle en efficiĆ«nte manier gyprocwanden plaatst in uw woning of bedrijf. Of het nu gaat over een renovatieproject, over het opnieuw indelen van enkele ruimtes in uw woning of om andere soorten binnenmuren: alles kan! 

Met de topmerken Gyproc, Interfinish en Altaform kunnen we eenvoudig kamers opnieuw indelen of voorzien van nieuwe wanden. 

Waterdichte badkamers

Niets zo vervelend als wanden of plafonds die vocht doorlaten, zeker in ruimtes waar u voortdurend gebruik wilt maken van uw watervoorzieningen. Bij ADC Construct beseffen we maar al te goed hoe belangrijk het daarom is om de plafonds en wanden van uw badkamer waterdicht te maken. 

Stipt en nauwkeurig volgens afspraak

Na de nodige afspraken gemaakt te hebben komt onze vakman ter plaatse voor de nodige opmetingen. Later volgt de inplanning van de werken zelf. Uiteraard krijgt u steeds een inkijk in onze aanpak en onze plannen, zo kunt u nog bijsturen samen met de deskundige adviseurs opdat uw wensen volledig ingelost zouden worden. Voor u het goed en wel beseft, zijn alle werkzaamheden bij u thuis of in uw bedrijf afgewerkt van A tot Z!

Kwalitatief materiaal

Niet alleen het vakmanschap bepaalt de kwaliteit van uw nieuwe ruimte of de gyprocwerken in uw woning. Ook het materiaal dat wordt gebruikt heeft een grote invloed. Daarom werkt ADC Construct al jaren met de topproducten van Gyproc, Interfinish en Altaform

Contact

Indien u nog bijkomende vragen heeft, meer informatie wenst te ontvangen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen via onze contactpagina. We kijken er alvast naar uit u te mogen bijstaan met onze kennis en expertise! Ook voor zolderafwerking, plafondsisolatiehet afwerken van inbouwkachels, akoestiekschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!