ISOLATIE

Perfect gecontroleerde temperatuur

Het belang van thermische isolatie hoeven we niet meer te benadrukken. Thermische isolatie houdt de temperatuur in uw woning namelijk perfect onder controle.

Deze warmte-isolatie zorgt ervoor dat de warmte in uw huis niet verloren gaat in de winter en dat u tijdens de zomer kunt genieten van een deugddoende koelte in uw pand. Doe beroep op het vakkundig werk van ADC Construct en geniet weldra van duurzame isolatie in uw woning, bedrijf of muziek- of opnamestudio. Bovendien staan onze vakmannen u graag bij met deskundig advies en nuttige tips. 

Een goed geïsoleerde omgeving, daar krijgen we het bij ADC Construct helemaal warm van! 

Zowel uw dak als uw wanden kunnen thermisch geïsoleerd worden. De laatste jaren is de populariteit van goed geïsoleerde daken enorm gestegen, aangezien er tot maar liefst 30% van de warmte verloren kan gaan wanneer uw dak slecht geïsoleerd is. Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Dan is de isolatie van uw dak zeker en vast het eerste punt op onze agenda. Mag uw vloer (ook) geïsoleerd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook een goed geïsoleerde vloer maakt uw financiële plaatje aanzienlijk voordeliger. De beste garantie voor goed geplaatste isolatie is sowieso het vakwerk van een echte specialist. Aarzel dus niet en vertrouw op de deskundigheid van ADC Construct zodat ook u het meeste kunt halen uit uw thermische isolatie. 

Contact

Indien u nog bijkomende vragen heeft, meer informatie wenst te ontvangen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen via onze contactpagina. We kijken er alvast naar uit u te mogen bijstaan met onze kennis en expertise! Ook voor zolderafwerkingwanden, akoestiekhet afwerken van inbouwkachels, plafondsschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!