PLAFONDS

Renovatie en nieuwe (valse) plafonds

Renoveren of een volledig nieuw (vals) plafond? Bij ADC Construct kunt u terecht voor de plaatsing van allerlei soorten plafonds in uw woning of bedrijf. Zowel voor de renovatie van het huidige plafond als voor het aanleggen van een spiksplinternieuw plafond in een nieuwbouwproject staan de experts van ADC Construct voor u klaar.

Al onze plafonds worden steeds nauwgezet en netjes opgeleverd binnen de afgesproken termijn en aan de scherpste prijzen. 

Gespecialiseerd in gepaste plafonds

Vertrouw op de kennis en kunde van onze specialisten en laat u bijstaan wat betreft de keuze van een gepast plafond voor uw woning of bedrijf. Investeren in een prachtig plafond dat geplaatst werd door ADC Construct, betekent sowieso investeren in een duurzaam plafond waar u nog jaren geniet van zult hebben. Wij werken namelijk uitsluitend samen met gerenommeerde kwaliteitsmerken. 

Alle soorten plafonds

Onze vakmannen hebben reeds jarenlang ervaring met verschillende soorten plafonds, zoals:

  • metalen plafonds en clip-inn plafonds
  • akoestische plafonds
  • houten plafonds
  • plafonds in gyproc
  • lamellenplafonds
  • tegelplafonds
  • metalen cassettenplafonds 

Wist u dat valse plafonds verschillende mogelijkheden bieden? Niet alleen de mogelijkheden voor de afwerking ervan zijn eindeloos, maar ook kunt u bij het plaatsen van een vals plafond meteen van de gelegenheid gebruik maken om voor kwalitatieve isolatie of fancy inbouwverlichting te gaan. Zo zorgen onze vakmannen onder andere voor uw plafond in gyproc. Deze vorm van droogbouw leent zich perfect tot het vervaardigen van zowel eenvoudige als complexe constructies: niet alleen (verlaagde) plafonds kunnen moeiteloos geconstrueerd worden door gebruik te maken van gyproc, maar ook scheidingswanden trekken we in een mum van tijd op met behulp van deze droogbouw. Bovendien kunnen we op dezelfde manier ervoor zorgen dat eventuele storende elementen in uw woning netjes verborgen worden. Denk bijvoorbeeld aan kabels en leidingen die ongewenst uw aandacht trekken. 

Hecht u (terecht) veel belang aan het esthetische aspect van uw interieur en opteert u daarom voor tegelplafonds? Ook in dat geval bent u bij ADC Construct in Brasschaat aan het juiste adres. Uw plafond bepaalt voor een groot deel mee het uitzicht in uw huis, en dus is investeren in tegelplafonds altijd een goed idee. De werklui van ADC Construct luisteren maar al te graag naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren zodat ze uw stijl mooi kunnen laten weerspiegelen in uw splinternieuw plafond.  

Contact

Indien u nog vragen heeft, meer informatie wenst te ontvangen over de verschillende soorten plafonds die we voor u kunnen voorzien, of indien u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina. Wij helpen u zo snel mogelijk verder! Ook voor zolderafwerkingwandenisolatiehet afwerken van inbouwkachels, akoestiekschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!