AKOESTIEK

Goede isolatie is goud waard

Het plaatsen van isolatie is een arbeidsintensief project. Daarom staat ADC Construct uit Brasschaat u graag bij opdat uw gevel, dak, vloer of zelfs muziek- en opnamestudio deftig geïsoleerd zou zijn.

In privéwoningen, bedrijven en openbare ruimtes kan geluidsisolatie een grote meerwaarde bieden via tegelplafonds of wanden. 

Kwalitatieve isolatie biedt u tal van voordelen, en niet in het minst financiële en ecologische. De waarde van uw woning of pand zal sowieso stijgen, en uw energieverbruik daalt aanzienlijk. Win-win, dus! Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen? Denk dan aan het feit dat u moeiteloos schimmels en andere vochtproblemen kunt vermijden door te opteren voor kwalitatieve isolatie. Uw gezondheid zal er dus alleen maar baat bij hebben.

Ga extra kosten en eventuele bijkomende zorgen uit de weg en doe meteen beroep op ervaren vakmannen!

Geluidsisolatie voor muziek- en opnamestudio’s

De voorbije jaren hebben we een uitgebreide poule van tevreden klanten opgebouwd, waar grote namen zoals onder andere concertzaal Het Depot in Leuven en Studio 100 deel van uitmaken. Mogen we u weldra ook toevoegen aan ons klantenbestand?
Wij hopen het alvast! 

Akoestische isolatie en geluidsdichte wanden

ADC Construct biedt geluidsdichte oplossingen voor elke mogelijke ruimte. Dat kan met speciale wanden, maar ook met bijvoorbeeld akoestische isolatie die door onze vakmannen geplaatst wordt.

Sinds vele jaren is dit professionele bouwbedrijf gespecialiseerd in de plaatsing van geluidsdichte wanden. Door gebruik te maken van de juiste materialen en welbepaalde technieken kan elke ruimte in uw woning of bedrijf omgetoverd worden tot een rustige kamer waar u geen hinder ondervindt van omgevingsgeluiden.

 

Tegelplafonds en -wanden

Ook tegelplafonds geven een bepaalde geluidsisolatie en worden om die reden vaak gebruikt in ziekenhuizen en scholen. Tegelwanden zijn daarbij een vaak gekozen optie, denk maar aan openbare ruimtes, concertgebouwen en muziekgebouwen, waar de isolatie van geluid een absolute must is. Ook hier omringt ADC Construct zich graag met degelijke partners, zoals Eurocoustic, Armstrong en Rockfon, die garant staan voor kwaliteit en een langdurig gebruik.  

Contact

Indien u nog vragen heeft, meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kan u steeds contact opnemen via de contactpagina. Onze specialisten in akoestiek en isolatie staan u bij met raad en daad! Ook voor zolderafwerkingwandenisolatiehet afwerken van inbouwkachelsschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!