SCHILDERWERKEN

Schilderwerken die blijven verbazen

Na jaren bent u uitgekeken op de look en feel van uw woning. Uw living, bureau, slaapkamer of gehele woonst kan met andere woorden een opknapbeurt gebruiken! Bij ADC Construct in Brasschaat investeren we graag in een fantastische make-over door beroep te doen op onze professionele schilderwerken. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht.

Kiezen voor de vakkundigheid van ADC Construct, betekent kiezen voor schilderwerken die hoe dan ook aan uw wensen zullen voldoen en die bovendien piekfijn uitgevoerd worden binnen de afgesproken termijn. Bij ons geen imperfecties of oneffenheden, maar daarentegen schilderwerk dat tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. Het uitbesteden van uw schilderwerken bespaart u hoe dan ook een hoop tijd, moeite en energie. Het feilloze resultaat zal precies zijn wat u voor ogen had en zal voor een frisse, verzorgde uitstraling van uw woning of pand zorgen.  

Onze brede expertise aan schildertechnieken passen wij graag toe om uw interieur de stijl te geven die u wenst. Als expert maken we dan ook steeds gebruik van de meest innovatieve technieken en hoogwaardige producten, en u kunt uiteraard rekenen op een uitmuntende service! Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat onze vakmannen u voorzien van het nodige deskundige advies om in de toekomst eventueel zelf aan de slag te kunnen gaan met uw binnenschilderwerken. 

Voor schilderwerken werken wij samen met Schilder Christof:

www.schilderchristof.be
[email protected]
0495 304 815

Contact

Indien u nog vragen heeft, meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kan u steeds contact opnemen via de contactpagina. Onze specialisten in schilderwerken allerhande staan u bij met raad en daad! Ook voor zolderafwerkingwandenisolatiehet afwerken van inbouwkachels, akoestiek, plafonds en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!