Afwerking inbouwkachels 

Kwaliteitsvolle afwerking van inbouwhaarden

De tijd dat een kachel of haard een vrij object in uw leefruimte was en weinig of niet omboord werd met een schouw, ligt intussen achter ons. Vandaag is het hip en trendy om uw kachel mee op te nemen in een meubel op maat van bijvoorbeeld uw televisie, bar of boekenkast.

Omwille van de hitte die een haard produceert, is het echter niet vanzelfsprekend om zo’n constructie te vervaardigen. De inbouwkasten van ADC Construct uit Brasschaat verenigen echter veiligheid, vakmanschap én kwaliteit. Een doordacht ontwerp met brandwerend materiaal vermijdt eventuele ongemakken of ongelukken in de toekomst. Ons aanbod is ruim, dus of u nu op zoek bent naar een klassieke afwerking of een modernere toets… Wij hebben sowieso een alternatief in huis dat aansluit bij uw smaak en uw vooropgestelde budget.  

U kunt ervan op aan dat we steeds aan de slag gaan met de meest kwaliteitsvolle merken opdat u nog lang zou kunnen genieten van een duurzaam resultaat. We garanderen u dat ons team van gepassioneerde werknemers steeds zorgt voor een perfecte afwerking van uw inbouwkachel zodat het een echt pronkstuk in uw leefruimte wordt. 

Hittewerende afwerking

Om brand te voorkomen, is het belangrijk om voor de afwerking van uw haard te opteren voor hittebestendig materiaal. Te allen tijde moeten veiligheidsafstanden gerespecteerd worden als het aankomt op brandbaar materiaal. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen brandbare voorwerpen geplaatst mogen worden binnen een afstand van 50 cm boven de haard. 

Contact

Voor meer informatie of indien u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen met onze medewerkers. We kijken er alvast naar uit u te mogen bijstaan met onze kennis en expertise. Ook voor zolderafwerkingwandenisolatie, plafonds, akoestiekschilderwerken en zelfs loodgieterij kunt u bij ADC Construct terecht!